Program


ZDRAVKO ČOLIĆ

ZDRAVKO ČOLIĆ

Koncert Zdravka Čolića se pomera za 22. avgust

Dugoočekivani koncert Zdravka Čolića nažalost neće biti održan kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko COVID -19, već se odlaže za 22. avgust, u 20.  više

Kategorije ulaznica


1 500.00 RSD - 3 000.00 RSD
2 Tip ulaznice

Trenutni događajiINFO ORGANIZATORA (19.06.2020): Koncert Zdravka Čolića se pomera za 22. avgust

Dugoočekivani koncert Zdravka Čolića nažalost neće biti održan kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko COVID -19, već se odlaže za 22. avgust, u 20.00h u "Kneževom arsenalu".

Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu u jedinstvenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala". 

Zdravko Čolić deli razočarenje svojih mnogobrojnih fanova. Kao i čitava organizatorska ekipa koja je predano nekoliko meseci radila da se kragujevački spektakl desi i da se obezbede najkvalitetniji uslovi za prvi veliki koncert na otvorenom nakon epidemije COVID – 19. 

„Dragi prijatelji, žao mi je što nećemo pevati u subotu zajedno, budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu“, poručio je Zdravko Čolić. 

Nažalost, usled nepovoljnih okolnosti za nesmetanu realizaciju spektakla kakvog zaslužuju publika i Zdravko Čolić, organizatori su bili primorani da koncert pomere za avgust, kada se očekuje da će biti omogućeno obavljanje koncertnih aktivnosti u punom obimu u Srbiji. Organizatori imaju podršku grada Kragujevca i lokalnih medicinskih i logističkih službi i nastavljaju pripreme za spektakl koji je zakazan za avgustovsko veče.   

Ulaznice ostaju važeće za novi datum 22. avgust i nije ih potrebno menjati. Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. avgusta:

- Ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs od 1. avgusta

- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima u Beogradu - povrat na Blagajni Štark Arene od 1. avgusta

- Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda - poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica, od 1. avgusta  

 

 

 

Izvor: Long Play