Program


ZDRAVKO ČOLIĆ
17

ZDRAVKO ČOLIĆ

ZDRAVKO RASPRODAO I PETI KONCERT I ZAKAZAO ŠESTI ZA 28. DECEMBAR U ŠTARK ARENI

ZDRAVKO RASPRODAO I PETI KONCERT I ZAKAZAO ŠESTI ZA 28. DECEMBAR U ŠTARK ARENI

 

ČOLOMANIJA SAMO ZA VAS!

 

Karte za peti koncert legende naše muzičke scene Zdravka Čolića su rasprodate! Posle dva fenomenalna nastupa u okviru turneje „Ono malo sreće“, koje je održao 29. i 30. novembra u Areni, interesovanje publike je još veće. Čola je zato na nagovor svojih brojnih obožavalaca koji su ostali uskraćeni za karte, odlučio da napravi i šesti spektakl. Koncert će biti održan 28. decembra u beogradskoj Štark areni, a ulaznice su u prodaji po istim cenama na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs.

 

“Samo zbog vas i samo za vas” – rekao je Zdravko i dodao da je veoma srećan što se ponovo posle nekoliko godina sreo sa svojom divnom publikom i da mu je srce puno. 

 

Komercijalno najuspešniji I kritički najpriznatiji pevač ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove. Čolomanija je “omađijala”  jednako i žene i muškarce i mlade i stare i  svi hrle na najvažniji muzički događaj godine. Treći i četvrti koncert biće održani  13. i 14. decembra, a peti i šesti 27. i 28. decembra.

 

 

INFO:

-         - Za informacije o načinu kupovine ulaznica za ložu, poslati email na callcenter@tickets.rs

 

Izvor: Superkoncert d.o.o

Preporuka


Dario Fo Pošteni provalnik Režija: Milan Karadžić

Nikola Vranjković Bitefartcafe Summer Stage