Program


XXI Guitar Art Festival - 40 Fingers

XXI Guitar Art Festival - 40 Fingers

XXI Guitar Art Festival - 40 Fingers  više

Kategorije ulaznica


1 900.00 RSD - 3 300.00 RSD
3 Tip ulaznice

Trenutni događajiINFO ORGANIZATORA (19.08.2020.): ODLUKA Na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije

Odluku organizatora možete preuzeti ovde.

 

 

INFO ORGANIZATORA (20.05.2020):

Italijanska gitarska senzacija

 

“40 Fingers” odlaže koncert za jesen

 

Novi termin prvog koncerta planetarno popularnog gitarskog kvarteta “40 Fingers” zakazan je za sredu, 4. novembar u Kombank dvorani.

 

Prvi koncert gitarske supergrupe trebalo je da se održi 12. marta u okviru XXI Guitar Art Festivala u Kombank dvorani, ali pomeren je zbog novonastale situacije pojavom korona virusa.

 

Koncert je prvobitno pomeren za 20. maj, ali zbog nepromenjene situacije i zabrane okupljanja ljudi u zatvorenom prostoru, organizator Guitar Art Festival obaveštava svoju publiku da je koncert pomeren za 4. novembar.

 

Kupljene ulaznice važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju.

 

Takođe, publika će imati priliku da ukoliko nije u mogućnosti da poseti koncert u novom terminu 4. novembra, vrati karte (do 20. oktobra) i zamene za bilo koji novi koncert na sledecem XXII Gitar Art festivalu koji ce se održati od 9. do 14. marta 2021. godine u Beogradu.

 

Za više informacija, molimo vas da pošaljete email na info@gaf.rs.

 

 

 

INFO (12.03.2020.): Zbog novonastale situacije i saveta nadležnih institucija koje uključuju zabrane javnih okupljanja do 1. aprila, obaveštavamo javnost i učesnike festivala da će se koncert grupe 40 Fingers odložiti. Guitar Art Festival je postigao dogovor sa umetnicima i Kombank dvoranom da se zakaže odmah novi datum koncerta 20. maj. Kupljene ulaznice za 12. mart važiće i za novi termin koncerta i neće morati da se menjaju.

 

Izvor: Guitar Art Festival

Preporuka


Muzičar Neno Belan & njegovi Fiumens 10. i 11. novembra (20:00) u Kombank…

MARIJA ŠERIFOVIĆ – Druga strana ploče vol.2