Program


STAND-UP KOMEDIJA

STAND-UP KOMEDIJA

Dođite da se zajedno nasmejemo svojim problemima, manama, izneverenim očekivanjima I zabludama , jer je humor dar I najjače oružje zdravog razuma, plemenitog duha I nadahnute inteligencije.

O Stand Up komediji 
 
Veče Stand Up komedije je idealna prilika da se dobro provedete I smejete gotovo bez prestanka.
Dok slušate, gledate I učestvujete u ovoj izuzetno angažovanoj I interaktivnoj predstavi, prepoznaćete  opšta mesta vašeg životnog iskustva, jer se stand up komedija bavi upravo komentarom na svakodnevne frustracije pojedinca u odnosu na savremeno društvo, međuljudske odnose, socijalne vrednosti I tekovine, ali iz, uvek drugačijeg, intimnog I naravno, iščašenog ugla posmatrača, komentatora I buntovnika-stand up komičara.
Stand Up je iskren, precizan,  javni govor, zaodenut u lucidne šale autora, koje “izvrću” suštinu I “izmeštaju” težište problema.
Dođite da se zajedno nasmejemo svojim problemima, manama, izneverenim očekivanjima I zabludama , jer  je  humor dar I najjače oružje zdravog razuma, plemenitog duha I nadahnute inteligencije.
 
Mariana Aranđelović, glumica I stand up komičarka

O autoru…

Mariana Aranđelovićje glumica i stand up komičarka, rođena u Beogradu, gde živi i radi.

Prve godine profesionalnog rada posvetila je stvaralaštvu za decu i mlade, aktivno se baveći inadsinhronizacijom  animiranih filmova,dok jeTV publika  zna kao Milonu-lik iz popularne TV serije “Selo gori , a baba se češlja”.

Dobitnica je nagrade  Radio Beograda  “Vitomir Bogić”, za najbolje žensko glumačko ostvarenje 2014.god.

Stand Up prvenac-“Festival  uličnih zabavljača”, Beograd 26 avgust 2011 god.

Izvedbom autorske komedije Stand Up komedije u okviru manifestcije “Festival uličnih zabavljača-Basker Fest” Beograd 26 avgust 2011 godine postaje prva žena stand up komičarka u Srbiji.

Njene Stand Up nastupe imala je prilike da vidi publika širom zemlje I regiona, od Beograda, Novog Sada, Kikinde, Subotice, Svilajnca, Majdanpeka, Sombora,Šida,Gornjeg Milanovca, Arilja, Tuzle, Lazarevca, Brusa, Priboja, Aranđelovca, Doboja, Aleksinca, Niša, Šapca, Kragujevca, Boljevaca, Banja Luke do Podgorice, Maribora I Skoplja..

O predstavi...

Lucidan komenatar o sopstvenoj ličnosti  i svetu koji nas okružuje.

Logični zaključci o nelogičnim pojavama.

I obrnuto!

Uputstva  za rukovanje saobraćajcima, rodbinom i ostali praktični i modni saveti...

Ostanite vitalni u potrazi za partnerom!

Šarmantan vodič kroz muškoženske odnose, sa analizom sličnosti i razlika među polovima.

Veče spontanog  humora...

Iz ženskog ugla...

Izvor: Pozorište Teatrijum

Preporuka


Mark Kamoleti BOING – BOING Reditelj: Predrag Stojmenović Igraju: Radovan Vujović, Viktor Savić,…

SUMNJIVO LICE TEKST: Branislav Nušić