Program


PERPETUUM JAZZILE

PERPETUUM JAZZILE

PERPETUUM JAZZILE, svetska vokalna ekstaza, vraća se u Beograd u Sava Centar , 31. oktobra 2020.

Kategorije ulaznica


1 900.00 RSD - 2 900.00 RSD
4 Tip ulaznice

Trenutni događajiINFO ORGANIZATORA (13.05.2020):

 

PERPETUUM JAZZILE, svetska vokalna ekstaza, vraća se u Beogradu Sava Centar , 31. oktobra 2020.

 

Perpetuum Jazzile je jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu koja dolazi iz Slovenije. Kritički hvaljeni, popularni zahvaljujući svojim snažnim ritmom, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom, zapanjujuća kreativnost i posebna mešavina različitih žanrova muzike, koji reproduciraju samo ljudski glas - folk, pop, jazz, gospel, blues, bossa novi, disk, funk i drugi.

 

Bogat repertoar od Perpetuum Jazzile uključuje jedinstvene vokalne aranžmane poznatih svetskih muzičkih dragulja kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i druge muzičke legende.

 

Na koncertima Perpetuum Jazzile, publika dobija jedinstvenu muziku, uz veliku dušu benda. Ovo nisu samo kreativni vokalni nastupi, koji su takođe privukli mnoge renomirane muzičare širom sveta, ali Perpetuum Jazzile su uvek dali energiju i snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa.

 

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983. godine, pod uticajem tadašnjeg umjetničkog reditelja Marka Tirana, koji je počeo sa grupom (pod imenom Gaudeamus) izvođenjem zahtevnih jazz vokalnih ansambala. Tomaž Kozlevčar je odigrao važnu ulogu u razvoju Perpetuum Jazzile u periodu 2001-2010. godine, koji je napisao neke legendarne aranžmane za grupu, kao što su Afrika, Avsenik Medley, Summer Night i mnogi drugi, a takođe je učestvovao u razvoju zvučne produkcije.

 

Danas je Perpetuum Jazzile poznat kao najpopularniji vokalni orkestar na YouTube-u, gde sa svim pesmama (i pjesmom "Afrika" u prvom planu) već́ prelazi 50 miliona pregleda. Video snimci nagrađivanog Perpetuum Jazzile-a takođe su bili među 40 najpopularnijih YouTube video-snimaka, a za uspeh Afrike, Viktor je dobio specijalna dostignuća u 2008. godini.

 

U 2011. godini ulogu muzičkog direktora preuzeo je svetski poznati učitelj vokalne muzike Peder Karlsson, osnivački član legendarne švedske vokalne grupe The Real Group. Pod njegovim rukovodstvom, grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.

 

Perpetuum Jazzile nastupaju već godinama širom sveta, i ponovo dolaze u BEOGRAD!

 

SVE ULAZNICE KUPLJENE ZA PRETHODNE DATUME, VAŽE I ZA NOVI DATUM 31.10.2020.

 

Ulaznice dostupne za kupovinu preko sistema Tickets.rs.

 

INFO ORGANIZATORA (13.03.2020): Koncert “PERPETUUM JAZZILE“ zakazan za 28.3.2020. u Sava Centru u Beograd, radi novonastale situacije te odluke Vlade Srbije se odgađa na novi termin . NOVI TERMIN KONCERTA "PERPETUUM JAZZILE" JE 23.05.2020. SA POČETKOM U 20 ČASOVA u SAVA CENTRU. ULAZNICE kupljene za 28.3.2020. važiće i za novi datum - 23.5.2020.

Izvor: ScenaPro 7

Preporuka


Ana Bekuta jedna je od najkvalitetnijih i najpriznatijih pevačica domaće folk i narodne…

PERPETUUM JAZZILE, svetska vokalna ekstaza, vraća se u Beograd u Sava Centar ,…