Program


MATADOR

MATADOR

Kultni beogradski letnji klub Barutana - nastup Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti.

INFO ORGANIZATORA (06.05.2021):

Nastup Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti, koji je planiran za otvaranje osme sezone Barutane, u petak 7. maja 2021. godine se odlaže.

Novi datum održavanja Matadorovog nastupa u Barutani biće 26. jun 201.

Sve kupljene ulaznice za otvaranje Barutane 2021, kao i za prošlogodišnje nastupe ovog izvođača važiće i za novi datum.

 


 

INFO ORGANIZATORA (27.11.2020): Novi datum za odloženu Matador žurku je 07.05.2021. Ulaznice kupljene za prvobitni datum i dalje važe.

 


 

 

INFO (15.06.2020): Novi datum za odloženu Matador žurku je 28.08. Ulaznice kupljene za prvobitni datum i dalje važe.


 

INFO (08.05.2020): Događaj Matador zakazan za 08.05.2020. se odlaže do daljeg. Više informacija uskoro.

 


 

 

Kultni beogradski letnji klub Barutana - nastup Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti.

Matadorovo izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta. Prošle godine predstavio je niz uzbudljivih, novih, kreativnih projekata. Kao šef izdavačke kuće RUKUS, Matador je svoje talente preusmerio na nekoliko poduhvata, ohrabren odličnim uspehom na turnejama i sa izdanjima. Prethodnu godinu obeležili su i radovi u novim oblastima, kao što su downtempo i ambijentalni album 95BPM – Music to Fill the Space i bela vinil serija Cyclone. Njegov lejbl RUKUS nije bio zapostavljen, bilo je novih izdanja kako od Matadora, tako i od novih talenata.

Matadorova saradnja sa Artbatom – Apollo 11, postigla je uspeh, nakon plodne godine sličnih partnerstava, remiksovanja Stefana Bodzina i Ninetes-a.

Turneja po Južnoj Americi i po SAD-u, Amsterdam Open Air, Ultra Festival, Sonar Istanbul, Awakenings, Tomorrowland, Sonus Croatia, Output, DC-10, Stereo Montreal i još mnogo drugih gostovanja našli su se u Matadorovom rasporedu prošle godine.

Rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtin-ovog PLAYDifferently MODEL 1 analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Osvojio je DJ Awards za elektronskog live izvođača, a njegovo ime uvek se nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi.

Odgajan na Motown-u, napredujući ka Guns N Roses, Pink Floyd, Orbital, Kasabian, tinejdžera Matadora su inspirisali elektronski divovi Richie Hawtin, Adam Beyer i Jeff Mills. Nakon što je naučio muzički zanat, uzdigao se iz andergraunda kada ga je Hawtin uzeo pod okrilje svoje Minus ekipe.

Izvor: UGS PRO

 

 

 

Preporuka


Na svetskoj turneji „Royal garage“ , Ara Malikian predstavlja svoj istoimeni album. Ova…

Jazz festival Nišville 2021!