Program


MASSIMO SAVIĆ

MASSIMO SAVIĆ

U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album Vještina.  više

U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album Vještina.

Vještina Boutique - naziv je nastupa u sklopu koga Massimo nastupa u pratnji trija - u sastavu Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović.


Ovo je savršena prilika da Massimo još jednom pokaže zašto je jedan od omiljenih muzičkih umetnika, a plan mu je da uz pesme sa slavnog albuma Vještina izvede i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali u proteklih 15 godina.

"Odabrao sam tri vrsna muzičara da me prate na ovom nastupu i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj" - najavio je Massimo.

Moguća je izmena početka koncerta kako bi se vreme uskladilo sa aktuelnim merama. Molimo vas da prilikom kupovine karata ostavite svoj kontakt ukoliko želite da vas obavestimo o promenama. Sve promene će biti ažurirane na www.bitefartcafe.rs i na društvenim mrežama kluba Bitefartcafe.

Sve karte su za stajanje. Moguće je izvršiti rezervaciju barskih stolova i separea nakon kupovine karte, na broj: 063594294

Gornji deo podrazimeva plato bliži bini koji je za 3 stepenika viši od donjeg dela. Donji deo je dalji od bine i za 3 stepenika niži. Samim tim je vidljivost bine smanjena.

Izvor: Novi Bitefartcafe

Preporuka


CIGANI LETE U NEBO Mjuzikl Pozorište na Terazijama Mjuzikl u režiji Vladimira Lazića

Prvi Open Air Jazz Festival u Beogradu održaće se pod nazivom Jazz in…

Arsenal Fest 11 biće održan 24, 25. i 26. juna u Kragujevcu, gde…