Program


Last Train (FR)

Last Train (FR)

Francuski rok sastav Last Train održaće svoj premijerni nastup u Srbiji i to 10. februara 2020. godine u Atom Akademiji u Beogradu u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke sa početkom u 20h.  više

Francuski rok sastav Last Train održaće svoj premijerni nastup u Srbiji i to 10. februara 2020. godine u Atom Akademiji u Beogradu u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke sa početkom u 20h.     

 

Ulaznice:

400 RSD - promo (ograničen kontigent do kraja dana 30. decembra)

600 RSD - pretprodaja (od 30. decembra do kraja 09. februara)

800 RSD - na dan koncerta 10. februara

 

 

Last Train je francuski rok bend sastavljen od četvorice momaka koji su se međusobno upoznali u školi još 2007. godine. Najpre su svirali iz čiste zabave, da bi nakon određenog vremena počeli sami da pišu i komponuju pesme.

 

Singlovi „Cold Fever“ i „Fire“ označavaju početak rada grupe u junu 2014. godine, a zatim su se otisnuli na veliku svetsku turneju po Evropi, Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama gde su za tri godine održali oko 350 koncerata. Tokom te turneje snimljena su dva EP izdanja „The Holy Family“ (2015) i „Fragile“ (2016).

 

„Way Out“ https://www.youtube.com/watch?v=H0jGcdKhxJo

 

Nakon osvajanja prve nagrade Les iNOUïS na Printemps de Bourges festivalu, imali su prilike da sviraju kao predgrupa bendovima kao što su Datsuns, The Raveonettes, Tringerffinger i Rival Sons, a veliko priznanje im je dodelio Johnny Hallyday, „francuski Elvis“, kad ih je pozvao da nastupe pre njega u pariskom Bersiju. Potom su usledili nastupi sa bendovima Muse i Placebo, a 2017. godine objavljen je i prvi dugosvirajući album „Weathering“.

 

„Weathering“ https://www.youtube.com/watch?v=DCKD9-tMWm4

 

Od koncertne dvorane Bataclan u Parizu do pozornica najvećih svetskih festivala, ovaj kvartet momaka, braća u svakom smislu, osim u krvnom, ispisuju nove istorijske stranice francuske rok muzike.

Postava koju čine Jean-Noël Scherrer, Julien Peultier, Timothy Gerard i Antoine Baschung tokom 2018. uzima pauzu kako bi došli do daha, odnosno kako bi debi ploča sazrela, te su razvili sopstvenu etiketu i booking agenciju. Sredinom septembra ove godine, svet je ugledao drugo studijsko izdanje alzaške četvorke. Novi album „The Big Picture“ je freska pejzaža i prostora koji ne poznaju granice. U pitanju je kompletan pogled, ilustracija izvan horizonta. Takođe, to je intimno, dubiozno istraživanje, priznanje. Preispitivanje nastalo iz melanholije, besa i uzbuđenja. Intezivno, fatalno i uvek iskreno, jedanaest pesama koje čine da ovo novo poglavlje pažljivo i vešto postavljenim, manje ishitrenim i definitivno pretpostavljenim. Skoro kao da ih je Norveška, zemlja u kojoj je album snimljen, obasjala tako izuzetnom i moćnom svetlošću.

 

„The Idea of Someone“ https://www.youtube.com/watch?v=cDrOMbnmQE0

 

 

Website: https://www.lasttrain.fr/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCd-cG_0aBLNsdL-Nbf3yTdw

Facebook : https://www.facebook.com/lasttrainoff...

Twitter : https://twitter.com/bandlasttrain

Instagram : https://www.instagram.com/lasttrainband

Bandcamp : http://lasttrain.bandcamp.com

Deezer:  https://www.deezer.com/en/artist/5080091

 

Izvor: RS Production

Foto: Crédits Remi Gettliffe

 

Preporuka


Dragoslav Mihailović Kad su cvetale tikve Reditelj: Boban Skerlić

Najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije i jedna od najvećih folk zvezda svih…

Edvard Olbi Ko se boji Virdžinije Vulf Reditelj: Lenka Udovički