Program


IN FLAMES

IN FLAMES

Legendarni melodični metal bend In Flames...

INFO (16.04.2020):

Koncert legendarnog metal benda In Flames najavljen za 20. maj (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda odložen je zbog situacije sa Korona virusom, zbog koje je bend morao da odloži i evropsku turneju.

Molimo fanove In Flames za još malo strpljenja, pošto organizatori rade sa menadžmentom benda na tome da utvrde novi datum beogradskog koncerta.

Sve kupljene ulaznice važiće za novi datum i nije ih potrebno menjati.

 

Legendarni melodični metal bend In Flames.

Ulaznica košta 2.500 dinara. U prodaji je i VIP "Meet&Greet" ulaznica od 12.810 dinara koja uključuje prioritet ulaska u koncertni prostor, slikanje sa bendom i potpisivanje. Prodaja ulaznica ide preko mesta i prodajne mreže www.tickets.rs

Od osnivanja 1990. godine u Švedskoj, In Flames je nebrojeno puta turnejama obišao planetu, uticao na brojne druge bendove, ne prestajući da svoj prepoznatljiv zvuk pomera napred. Na muzičkoj sceni punoj naizgled beskrajnog niza podžanrova i prolaznih trendova, In Flames su primer šta to znači čvrsto ostati postojan u svojoj jedinstvenoj viziji. Nju je bend pokazao kroz 13 albuma, među kojima su "A Sense of Purpose", "Sounds of a Playground Fading", "Siren Charms" i poslednji "I, The Mask" (2019).
 
"Rano smo bili odlučili da će ovaj bend raditi na svoj način i da nećemo razmišljati o tome kakav ukus vlada ovog meseca. Na kraju, mi smo ti koji će svirati te pesme i stati iza njih. Neophodno je da muzika bude zanimljiva nama, koliko i našim fanovima, jer nam ovo nikad nije bio posao već način života", objasnio je solo gitarista Bjorn Gelotte.

https://www.facebook.com/events/862081750916931/

 

Izvor: Long Play

Preporuka


Lovefest 2020 - Bezbednost na prvom mestu

Jazz festival Nišville 2020!

Guy J all night long, ekskluzivno za beogradsku publiku, ovog leta u Barutani