Program


DA, TO SU BILI DANI

DA, TO SU BILI DANI

DA, TO SU BILI DANI
 više

INFO ORGANIZATORA (02.07.2020): Događaj "DA TO SU BILI DANI" koji je bio zakazan za 03, jul se odlaže do daljnjeg. Kupljene ulaznice biće važeće i za novi termin, koji će naknadno biti saopšten.

 

 

 

INFO ORGANIZATORA (09.06.2020).

 

MUZIČKO POETSKI KABARE "DA TO SU BILI DANI" 3. JULA U JAZZ KANTINI LISABON

KARTE U PRODAJI NA SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISION-A

 


Muzičko poetski kabare "Da, to su bili dani" u izvođenju Nebojše Dugalića,Borisa Pingovića, Nine Ćosić i Voje Savića biće održan 3. jula u Jazz kantini Lisabon (Kombank Dvorana) s početkom u 21 čas. 

 

 

 

Kabare se pod ovim imenom izvodi od 2004. godine, a do januara 2019. odigran je čak 290 puta. U pitanju je kombinacija muzike i poezije, pa će posetioci moći da uživaju u stihovima Crnjanskog, Simovića, Bećkovića, srpskoj izvornoj pesmi, ali i hitovima Bitlsa, Balaševića, Dilana, Bjelog dugmeta, Arsena Dedića, Vaje kon dios.

Umetnici sviraju gitare, okarinu, ali i druge instrumente, a  uoči nastupa u Jazz kantini Lisabon poručuju:

"Naš muzičko-poetski kabare jeste pokušaj da uočimo srodnost različitih muzičkih i poetskih tradicija, ovaploćenih kroz baštine raznih stvaralaca, i da se u ovim danima prisetimo šta je nekada, ne tako davno, značilo govoriti i pevati za sva vremena.  Muzika i poezija su jezici kojima je čovek najživlje oglasio ono najtananije u tajni svoga postojanja. Od toga koliko smo kadri da taj glas čujemo i prepoznamo, koliko smo mu saglasni, zavisi i to kako se oglašavamo u svom trajanju."

 

 

 

Ulaznice kupljene za 21.03. biće važeće i za novi termin.

 

 

 

 

 

INFO (16.03.2020):

DA, TO SU BILI DANI - događaj koji je trebalo da se održi 21. marta se otkazuje. Više informacija uskoro.

Izvor: Dvorana Doma Sindikata

Preporuka


Legendarni trip-hop muzičar i producent Triki (Tricky) održaće koncert 23. februara 2021. godine…