Program


CDE 2020 - DAY 02 - DEBORAH DE LUCA & ARTBAT

CDE 2020 - DAY 02 - DEBORAH DE LUCA & ARTBAT

Jedna od najatraktivnijih dama klupske scene, harizmatična Italijanka Deborah De Luca, debitovaće na ovogodišnjem Central Dance Event festivalu, u nedelju 29. decembra, u velikom Hangaru Luke Beograd.

DEBORAH DE LUCA – PRVO IME CENTRAL DANCE EVENT-a

Jedna od najatraktivnijih dama klupske scene, harizmatična Italijanka Deborah De Luca, debitovaće na ovogodišnjem Central Dance Event festivalu, u nedelju 29. decembra, u velikom Hangaru Luke Beograd.

https://www.facebook.com/events/916972458640806/

Rođena u živopisnom Napulju, Deborah De Luca je balansirala između studija modnog dizajna i ljubavi prema muzici i noćnom životu. Nakon poznanstva sa italijanskim di-džejom i producentom Giuseppe-om Cennamo-m, koji je uvodi u svet miksanja i produkcije, Deborah odustaje od karijere u modnoj industriji i potpuno se posvećuje muzici i klabingu. U 2013. godini, Deborah osniva svoju izdavačku kuću Sola_mente Records i izdaje prve trake. Njena izdanja naišla su na pozitivne kritike poznatih svetskih imena, kao što su: Magda, Dj Ralf, Someone Else i Layo & Bushwacka.

Ova techno dama nastupala je u mnogim klubovima i raznoraznim festivalima širom sveta i važi za jednu od najtraženijih ženskih di-džejeva današnjice.

Muzika koju pušta je za samo nekoliko godina postala popularan brend, prepoznatljiv po kvalitetnoj fuziji hard techno-a i minimalnog zvuka, a sama Deborah sinonim za strast, jak karakter i harizmu.

Za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji, jer eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

– Ja ne biram muziku, ona bira mene. Moji setovi su različiti i prate ono kako se osećam, kako sam raspoložena te večeri… Naravno, ne odmičem se previše od osnove koja je techno, ali igram se sa vokalima i melodijama u zavisnosti od toga kakva se tog jutra probudim – objasnila je Deborah.

ARTBAT SE PRIDRUŽUJU CENTRAL DANCE EVENT-u

Ukrajinski duo ARTBAT, nastupiće u nedelju 29. decembra u Hangaru u Luci Beograd, na drugoj večeri Central Dance Event festivala.

https://www.facebook.com/events/1154235964964819/

ARTBAT su trenutno jedni od najuspešnijih ukrajinskih elektronskih muzičara i uživaju svetsku popularnost. U proteklih nekoliko godina, ova dvojica iskusnih di-džejeva i producenata iz Kijeva, napravili su veliki pomak u karijeri. Ključ njihovog uspeha je moćan i inovativan zvuk visokog kvaliteta. Njihove numere imaju impresivan kapacitet energije kako za intimne klupske podijume tako i za ogromne arene. To su samo neki od razloga zbog kojih mnogi priznati producenti imaju reči hvale za njihovu muziku, kao što su: Solomun, Tale Of Us, Pete Tong, Deadmau5, Adam Beyer i Richie Hawtin, dok redovno vrte njihove trake u svojim setovima.

ARTBAT su stekli slavu izdanjem „Mandrake“ za Definiton Music, koje je dostiglo sam vrh Beatport Overall Top 100 liste u periodu od mesec dana. Nakon „Mandrake“ usledilo je mnogo uspešnih izdanja, među njima i „Uplift“, njihovo prvo izdanje za Solomunov lejbl Diynamic, „Trip“ EP i traka kojom su se probili – „Tabu“ (2017) koja je dostigla visoku poziciju Deep House liste i ostala na njoj 11 nedelja. Prošle godine su izbacili EP za Diynamic pod nazivom „Planeta“, koji je sadržao tri najprodavanije trake koje je ova izdavačka kuća ikada objavila. Tim povodom „Planeta“ je objavljena i kao specijalno vinil izdanje. Iste godine, usledilo je i izdanje „Papillon“.


Tokom ove godine usledila je još jedna serija uspešnih izdanja. Njihov „Upperground“ EP dostigao je prvu poziciju Beatport chart-a, na kojoj se zadržao dva meseca, dok je „Atlas“ zauzeo drugo mesto.

Pored solo izdanja, imali su saradnje sa velikim artistima poput Matadora i WhoMadeWho. Obe kolaboracije dostigle su prvo mesto na Beatport Melodic Techno listi. U maju su objavili remiks Monolinkove numere „Return To Oz“, za koji mnogi tvrde da je jedna od najvećih traka godine.
Za nekoliko godina ARTBAT su uspeli da izgrade put do vrha svih muzičkih lista i trenutno su najprodavaniji artisti na Beatport Melodic House i Techno listi. Svoju muziku predstavljaju i na najvećim binama sveta, širom najpoznatijih klubova i festivala: DC10 Ibiza, Awakenings, Loveland, EDC Las Vegas i Japan, dok je nezaboravan njihov nastup za Cercle na vrhu planine Glava šećera u Rio de Žaneiru, koji je putem strima gledalo 2, 5 miliona ljudi.
Pred njima je mnoštvo velikih nastupa, svetska turneja i dosta nove muzike. Sa sigurnošču možemo reći da ARTBAT nikako više nije najbolje čuvana tehno tajna, već svetski fenomen.

Izvor: UGS Pro

 

Preporuka


BAAL Bertolt Breht PREVOD: Maja Matić REDITELJ I SCENOGRAF: Diego De Brea DRAMATURG:…

BAAL Bertolt Breht PREVOD: Maja Matić REDITELJ I SCENOGRAF: Diego De Brea DRAMATURG:…

BRANISLAV NUŠIĆ OŽALOŠĆENA PORODICA REŽIJA: BOJANA LAZIĆ