Program


BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI KONCERT

BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI KONCERT

BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI KONCERT  više

NAPOMENA: Zbog tehničkih razloga koncert BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI KONCERT će se održati 14. januara 2020. Kupljene ulaznice za 12. januar 2020. će važiti kao i njihova numeracija.

Kupci ulazinica kojima novi termin ne odgovara moći će da izvrše povrat na sledeći način: Ulaznice kupljene online - poslati email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda - kupci se mogu obratiti na mestu gde je ulaznica kupljena ili na office@tickets.rs.

 

BAL POD MASKAMA NA BEOGRADSKOM NOVOGODIŠNJEM KONCERTU


 „Beogradski novogodišnji koncert“ Simfonijskog orkestra i Hora RTS, koji se tradicionalno održava na početku Nove godine, ovoga puta nosi naslov – „Bal pod maskama“. U svečanoj prazničnoj atmosferi, ansambli Muzičke produkcije RTS izvešće neke od najpopulararnijih kompozicija umetničke muzike, ali i specijalna muzička iznenađenja. Kao specijalni gost na koncertu će nastupiti senzacionalni tenor, Amadi Laga, jedan od najzanimljivijih tenora današnjice, koji u Beograd dolazi posle uspešnog profesionalnog završetka 2019. godine. Na koncertu će pevati i hor „Kolibri“, kao i specijalni gosti, čiji će atraktivni nastupi dodatno doprineti veseloj novogodišnjoj atmosferi.
Koncert će biti održan u Sava Centru, 14. januara 2020. godine, sa početkom u 20 časova, a dirigovaće maestro Bojan Suđić.
Francuski tenor Amadi Laga, rođen u Tunisu, svojim lepim, punim lirskim tembrom brzo se etablirao među vrhunske pevače današnjice i otpevao vodeće uloge u operama Verdija i Pučinija, u glavnim operskim kućama u Italiji i inostranstvu. Tokom sezone 2018/2019. debitovao je u operama u Valensiji i Tulonu, Đenovi, Parmi, a slušala ga je i publika u Pekingu.

 

Izvor: Sava Centar

 

 

 

Preporuka


Lovefest 2020 - Bezbednost na prvom mestu

Ana Bekuta jedna je od najkvalitetnijih i najpriznatijih pevačica domaće folk i narodne…

Dragi ljubitelji dobre muzike, koncert Vasil Hadžimanov band koji je prvobitno bio zakazan…