Program


ARA MALIKIAN
4

ARA MALIKIAN

Ara Malikian, violinista libansko-jermenskog porekla, u okviru svetske turneje, nastupiće u Beogradu, u Sava Centru 21. maja 2021.

Kategorije ulaznica


2 000.00 RSD - 4 600.00 RSD
6 Tip ulaznice

Trenutni događajiINFO ORGANIZATORA (25.09.2020):

NOVI TERMIN 21. Maj 2021. u 20 časova Sava Centar

 

Zbog i dalje nepovoljnih okolnosti uzrokovanih pandemijom Covid 19 , prinuđeni smo da koncert zakazan za 14.oktobar pomerimo na 21.maj 2021.godine

Sve kupljene ulaznice važe i za novi termin.

Na osnovu usvojene Uredbe Vlade Srbije o neiskorišćenim ulaznicama za otkazane ili odložene događaje, organizator može kupcu ponuditi da je iskoristi prilikom narednog održavanja događaja ili za neku drugu manifestaciju u njegovoj organizaciji (najkasnije do 31.12.2021.) Uredbu možete preuzeti na sledećem linku:https://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/eli/rep/sgrs/vlada/uredba/2020/106/1/reg

 

 

 ***

Ara Malikian, violinista libansko-jermenskog porekla, u okviru svetske turneje, nastupiće u Beogradu, u Sava Centru 21. maja 2021. godine.

Turneja pod nazivom „Royal garage“ , na kojoj predstavlja istoimeni album, obuhvata najvažnije svetske prestonice u kojima Ara nastupa u najprestižnijim koncertnim dvoranama i pozorištima: London, Pariz, Njujork, Moskva, Rim, Buenos Ajres, Santjago, Lima, Meksiko Siti, Peking, Hong Kong, Madrid, Berlin, Beograd...

Ara Malikian je svetski priznat umetnik, najveća zvezda medju violinistima danas. Često ga predstavljaju kao libanskog virtuoza sa jermenskim začinima. Klasično obrazovan muzičar je tokom godina spojio muziku različitih kultura koja uključuje i španski flamenko, argentinski tango, kao i cigansku muziku. Njegova interpretacija vuče korene iz arapske i jevrejske kulture. Na koncertima često izvodi obrade rok pesama i filmskih hitova.

Rođen 1968 . godine. Živi u Madridu. Snimio je više od 40 albuma i producirao veliki broj predstava.

Zbog svoje muzikalnosti i virtuoznosti još kao mladi violinista, nagrađen je nagradom Niccolo Paganini. Za sebe kaže da želi da bude Paganini u odelu Džimija Hendriksa.

Ne propustite ovaj muzički događaj godine!

 

Izvor: Music Star

 

 

 

_____________________________________________________________________INFO (11.03.2020.): Obaveštavamo Vas da će koncert violiniste Are Malikiana zakazan za 14. mart biti pomeren na novi datum. Koncert će se održati  14. oktobra 2020. godine u Sava Centru. Ulaznice za koncert od 14. marta važiće i u novom terminu  14. oktobra.

 

Izvor: Music Star

Preporuka


Svetski čuveni američki bend Pixies, sa hvaljenim aktuelnim albumom “Beneath The Eyrie” (2019)…

BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA “NOVA ERA”

Nojz-pop bend Artan Lili prvi put u karijeri će 6. novembra (20:00) održati…