Program


Andrija Dabanović i Marko Puljiz - Stand up tour 2019

Andrija Dabanović i Marko Puljiz - Stand up tour 2019

Andrija Dabanović i Marko Puljiz održaće crnogorsko-bosansko veče stand-up komedije u (naziv grada) u (naziv lokala), sa početkom u (vrijeme).  više

Andrija Dabanović i Marko Puljiz - Stand-up tour 2019.

 

Andrija Dabanović i Marko Puljiz održaće crnogorsko-bosansko veče stand-up komedije u (naziv grada) u (naziv lokala), sa početkom u (vrijeme). Ovaj nastup je dio velike turneje koji osim (naziv grada) obuhvata još osam gradova. Cijena ulaznice iznosiće (dinara) a broj mjesta će biti ograničen.

Andrija i Marko su pokretači crnogorske stand-up scene, što zajedničkim, što pojedinačnim nastupima i za veoma kratko vrijeme su digli region „naglavačke“. Ovaj ubitačan spoj Crnogorca i Bosanca do suza nasmijava publiku širom bivše Jugoslavije već nekoliko godina. Materijal kao i turneja su im bez granica. U preko sat ipo vremena best of materijala, provjerenog čak i iza Šengena, njih dvojica će zasigurno napraviti show koji ćete dugo pamtiti. Šale na vlasititi račun su naravno očekivane, a raspoloženje zagarantovano popravljeno.

 

Biografija:

Andrija Dabanović (Crna Gora) https://www.facebook.com/andrija.dabanovic/

Početkom 2016. godine počinje profesionalno da se bavi stand-up komedijom i od tada redovno nastupa širom Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Učesnik je brojnih regionalnih festivala, a takođe je nastupao i u Mađarskoj na Evropskoj smotri komičara, u julu 2018. godine. U oktobru ove godine nastupao je i u Kombank dvorani na regionalnoj stand-up večeri. Osim toga, pisao je scnario za sticom seriju „Van dometa“ u kojoj igra jednog od glavnih aktera, a čije emitovanje je otkupio Javni Servis RTCG-a. Andrija je takođe osnivač i direktor regionalnog stand-up festivala „Opuč“ u Podgorici.

Marko Puljiz (Bosna i Hercegovina) https://www.facebook.com/puljiz.marko/

Nakon što 2013. godine osvaja titulu najboljeg stand-up komičara amatera Bosne i Hercegovine, počinje profesionalno da se bavi stand-up-om. Od tada osim svojih redovnih solo nastupa učestvuje na skoro svim većim regionalnim festivalima poput onog u Lisinskom, Kombank dvorani, Puli, Mariboru, Ljubljani, Nišu, Podgorici. Takođe se i oprobao kao u glumac u sitcom seriji „Van dometa“. Od 2015. godine živi u Podgorici i sa Andrijom Dabanovićem učestvuje u stvaranju stand-up scene u Crnoj Gori. Osim toga, učestvuje i u organizaciji „Opuč“ festivala u Podgorici.

 

Izvor: Dvorana Doma Sindikata

 

Preporuka


Savez dramskih umetnika Srbije Rejmon Kus DETINjARIJE Monodrama u tumačenju Tihomira Stanića