Program


A TRIBUTE TO METALLICA SYMPHONY

A TRIBUTE TO METALLICA SYMPHONY

A tribute to Metallica symphony

Metallica Symphony Tribute Concert, 03.12.2019. u 20h, Kombank Dvorana. 

Ne, na slikama i snimcima nisu James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett i Robert Trujillo. Gledate i slušate band BLACK. 

Najveći svetski Metallica Tribute band - BLACK, u saradnji sa simfonijskim orkestrom "Muzikon", izvešće najveće hitove legendarne grupe "Metallica".

Metallica je 1999. godine snimila svoj prvi S&M u pratnji San Francisco Symphonic orchestra (SFS). Ove godine bend slavi 20 godina albuma “S&M”, novim koncertom u pratnji istoimenog orkestra, pod nazivom S&M2, a 9.oktobra u bioskopima širom sveta prikazane su projekcije ovog koncerta. 

Metallica Tribute band BLACK, nakon uspešnih nastupa širom sveta, sprema veliki spektakl za beogradsku publiku, kako muzički, tako i vizuelni.

Orkestar Muzikon se može pohvaliti velikim brojem nastupa na Kolarcu, kao i saradnjom i koncertima sa velikim svetskim imenima poput: Stefan Milenković, Jorg Winkler, Abraham Kreftmejer, Jelena Ristić, Miloš Petrović, Nataša Veljković, Vesna Stanković, Aleksandar Sedlar, a krajem godine ih čekaju nastupi sa Kordelijom Hofer Tojč iz Salcburga i čuvenim pijanistom Borisom Berezovskim u saradnji sa Steinwey&Sons koncertnom sezonom.

Muzikon je stekao iskustvo u projektima sa bendovima nastupajući sa Queen Real Tribute po regionu (koncerti u Budvi, Zagrebu, Beogradu, Kopru, Zadru, Mariboru i Celju) Najavu koncerta možete pogledati na sledećem linku:https://youtu.be/3DqJkcI24DE

Ulaznice možete kupiti online:https://www.tickets.rs/program/a-tribute-to-metallica-symphony-1421/9284

kao i offline na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, koje možete pronaći na sledećem linku:https://www.tickets.rs/partners

 

Izvor: Real Production

Preporuka


ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU! Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa,…

Neprikosnovena pevačka legenda, najveće ime naše pop muzike Zdravko Čolić održaće u subotu…

Guy J all night long, ekskluzivno za beogradsku publiku, ovog leta u Barutani