Program


Ras Mc Bean & Soulcraft - Promocija albuma "Reggae On A Mission"
3

Ras Mc Bean & Soulcraft - Promocija albuma "Reggae On A Mission"

Srpski roots reggae bend Soulcraft kog predvodi pevač Ras Mc Bean održaće 29. novembra (21:00) koncert u Domu omladine Beograda, gde će promovisati svoj aktuelni, u regionu i Evropi hvaljeni album "Reggae On A Mission".  više

Kategorije ulaznica


800.00 RSD
Jedinstvena ulaznica

Trenutni događajiSrpski roots reggae bend Soulcraft kog predvodi pevač Ras Mc Bean održaće 29. novembra (21:00) koncert u Domu omladine Beograda, gde će promovisati svoj aktuelni, u regionu i Evropi hvaljeni album "Reggae On A Mission".

"Dugo nismo svirali u Beogradu, a posebno nam je drago što ćemo koncert izvesti sa našim novim pevačem Ras Mc Beanom i prvi put se predstaviti publici u Beogradu u toj postavi. Poslednjih godina u Beogradu nema puno prilika da se čuju uživo rege bendovi, pa se nadamo da je naš koncert prava pozivnica za sve one koji vole zvuk masnih basova, pulsirajućih ritmova, daba i na momente rok svirke, da nam se pridruže i zajedno uživamo te večeri u Domu omladine", kaže bubnjar Dejan Utvar.

Ras Mc Bean je rege pevač iz Gvajane trenutno nastanjen u Parizu, čiji je “Pack Up And Leave” bio prepoznat kao jedan od najboljih evropskih rege albuma 2004. godine, a sa sledećeg “Inlightment” (2014) izdvojio se singl “Rise Up And Fight”. Ras Mc Bean i Soulcraft su u maju 2018. godine objavili album "Reggae On A Mission" (Ammonite Records) sa koga su izdvojeni singlovi i spotovi „Boots Tracks“ i „Give Thanks For Life“. Na koncertu 29. novembra u Beogradu Ras Mc Bean i Soulcraft će izvesti svih 15 pesama sa albuma "Reggae On A Mission", a bend očekuje "veliku podršku ljubitelja rege muzike željnih zabave, kao i onih koji to nisu, a zainteresovani su da čuju muziku koja je rezultat jedinstvene saradnje na ovim prostorima".

"Sa nestrpljenjem čekamo koncert jer želimo da pokažemo da su ovakve saradnje moguće i realne, u koje treba uložiti puno truda kako bi bile realizovane. Ovaj koncert če biti vrhunac naše dosadašnje saradnje i nadam se da ćemo na ovaj način pokazati našu ozbiljnu rešenost da budemo ravnropravni učesnici na rege sceni u regionu i u Evropi", naglašava Utvar.

Soulcraft su osnovali 2013. godine iskusni rege muzičari bubnjar Dejan Utvar, klavijaturista Vladimir Krkljuš, gitarista Slobodan Đukić i basista Damjan Ćirilović, koji su tokom više od dve decenije na muzičkoj sceni u Beogradu dali značajan doprinos očuvanju i promociji rege zvuka. Soulcraft je u saradnji sa trombonistom i pevačem Hornsman Coyoteom snimio albume “Hornsman Coyote and Soulcraft” (2014) i “Safe Planet” (2016).

Prodaja ulaznica: prvih 50 ulaznica za koncert koštaju po 600 dinara i mogu se kupiti isključivo u "Cafe Idiott", Dalmatinska 13 u Beogradu. Potom će u pretprodaji ulaznica biti 800 dinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs, kao i u "Cafe Idiott".

 

FB event https://www.facebook.com/events/2982387635111928/

FB page  https://www.facebook.com/soulcraftrockers/ 

Instagram https://www.instagram.com/soulcraftrockers/

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCpEmxBXlYVl1pOSyk32B3GA 

 

 

Izvor: Long Play

Preporuka


Svestrani umetnik, vrhunski interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo održaće koncert 14. decembra…