Program


ADIL

ADIL

Jedan od najpopularnijih mladih pevača, Adil Maksutović, održaće pred beogradskom publikom u dvorani Sava Centra svoj solistički koncert 14. novembra 2019. godine.  više

Kategorije ulaznica


1 300.00 RSD - 2 200.00 RSD
4 Tip ulaznice

Trenutni događajiAdil Maksutović

14.novembar 2019.god, 20h – Sava Centar, Beograd

Jedan od najpopularnijih mladih pevača, Adil Maksutović, održaće pred beogradskom publikom u dvorani Sava Centra svoj solistički koncert 14. novembra 2019. godine.

Adil je rođen 14. jula 1983. godine u Beogradu gde je mnogo godina sticao pevačku reputaciju. Mladi srpski pevač osvojio je simpatije za vrlo kratak period i na sam vrh javne scene popeo se munjevitom brzinom. U tome mu je pomogla njegova pesma “Ne mogu bez tebe ja”, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, što su opravdale i brojne nagrade i priznanja od strane publike i muzičkih kritičara.

Izdao je četiri albuma do sada – njegov prvenac 2008.godine, zatim 2010.godine “Ljubi me po sećanju”, “Maskenbal” 2013.godine i “Ja sam ostao ja” 2016.godine. Pesma “Ne mogu bez tebe ja” bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album “Ljubi me po sećanju” u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

Na Grandovom festivalu 2012. godine zasluženo je odneo pobedu i osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom “Laku noć”.

Održao je brojne turneje širom sveta, te nastupao s nekim od najvećih imena srpske folk muzike. U novembru 2017.godine je održao dva velika solistička koncerta u prepunom Sava Centru u Beogradu. Ovaj vrsni mladi talentovani pevač malo koga bi ostavio ravnodušnim svojim glasom, koji u svakom tonu nosi neku posebnu emociju. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da nastupa. Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i vrednim radom nezadrživo napreduje.

Izvor: Melos Estrada

Preporuka


Autentični jazz/funk/soul/R’n’B sastav, The Brand New Heavies, smatraju se pionirima londonske „Acid jazz“…

NORVEŠKA SENZACIJA WARDRUNA U BEOGRAD DONOSI MAGIJU NORDIJSKOG FOLKA